Ook Anglo American moet in reactie op zwakke cijfers flink terrein prijsgeven. Daarnaast blijft de financiële sector onder druk staan, met vandaag verliezen van meer dan 10% voor onder meer AXA en UBS.

In Brussel heeft de BEL 20 nog meer terrein moeten prijsgeven, de index verliest nu ongeveer 1,60%. Zodoende is de index opnieuw aanbeland bij de kaap van 1750 punten.

KBC is opnieuw de kop van jut, het bankaandeel is momenteel de sterkste daler binnen de index. Onder andere ook Dexia, Nyrstar, Agfa-Gevaert en Ackermans & van Haaren moeten terrein prijsgeven. Bekaert houdt dankzij de meevallende cijfers goed stand.

Ook Anglo American moet in reactie op zwakke cijfers flink terrein prijsgeven. Daarnaast blijft de financiële sector onder druk staan, met vandaag verliezen van meer dan 10% voor onder meer AXA en UBS. In Brussel heeft de BEL 20 nog meer terrein moeten prijsgeven, de index verliest nu ongeveer 1,60%. Zodoende is de index opnieuw aanbeland bij de kaap van 1750 punten. KBC is opnieuw de kop van jut, het bankaandeel is momenteel de sterkste daler binnen de index. Onder andere ook Dexia, Nyrstar, Agfa-Gevaert en Ackermans & van Haaren moeten terrein prijsgeven. Bekaert houdt dankzij de meevallende cijfers goed stand.