Vooral de banken liggen goed op koers. Dat heeft onder andere te maken met het bericht dat Barclays zijn asset management divisie BGI voor een bedrag van ongeveer 9,90 miljard dollar verkoopt.

Ook de Brusselse beurs opent hoger, waarbij de BEL 20 zelfs bij de betere Europese beursindices mag gerekend worden. De index wint zowat driekwart procent en krijgt de kaap van 2000 weer in het vizier.

De cijfers van Belgacom bevatten geen echte verrassingen, de koers noteert licht hoger. Daarnaast valt op dat de koers van KBC nog geen vaste grond onder de voeten heeft gevonden.

Vooral de banken liggen goed op koers. Dat heeft onder andere te maken met het bericht dat Barclays zijn asset management divisie BGI voor een bedrag van ongeveer 9,90 miljard dollar verkoopt. Ook de Brusselse beurs opent hoger, waarbij de BEL 20 zelfs bij de betere Europese beursindices mag gerekend worden. De index wint zowat driekwart procent en krijgt de kaap van 2000 weer in het vizier. De cijfers van Belgacom bevatten geen echte verrassingen, de koers noteert licht hoger. Daarnaast valt op dat de koers van KBC nog geen vaste grond onder de voeten heeft gevonden.