Vanmorgen maakten enkele grotere Europese bedrijven resultaten bekend. De omzetcijfers van Vodafone werden goed onthaald, de winstcijfers van BP kregen een eerder lauwe ontvangst.

De Brusselse beurs is eveneens hoger geopend, met een winst van zowat driekwart procent voor de BEL 20. Daarmee krijgt de index de kaap van 1900 voorlopig nog niet in het vizier.

Opvallende bewegers zijn er niet, KBC noteert opnieuw lager en ook Fortis moet met wat lagere koersen vrede nemen. Dexia kan anderzijds een beperkte winst tonen in de eerste driekwartier van de handel. Ook AB-InBev ligt goed op koers.

Vanmorgen maakten enkele grotere Europese bedrijven resultaten bekend. De omzetcijfers van Vodafone werden goed onthaald, de winstcijfers van BP kregen een eerder lauwe ontvangst. De Brusselse beurs is eveneens hoger geopend, met een winst van zowat driekwart procent voor de BEL 20. Daarmee krijgt de index de kaap van 1900 voorlopig nog niet in het vizier. Opvallende bewegers zijn er niet, KBC noteert opnieuw lager en ook Fortis moet met wat lagere koersen vrede nemen. Dexia kan anderzijds een beperkte winst tonen in de eerste driekwartier van de handel. Ook AB-InBev ligt goed op koers.