En laat Daimler nu net een aandeel zijn dat vorige week vrijdag sterk opveerde n.a.v. goede verkoopsresultaten.

Infineon Technologies is een Duitse halfgeleiderproducent die vele autoproducenten van halfgeleiders voorziet. En waarschijnlijk zal Daimler wel tot het klantenbestand van Infineon behoren.

Daarnaast behoort Infineon tot de 30 aandelen die deel uitmaken van de DAX. En deze index blijft toch één van de best presterende indices in Europa.

Tenslotte is de sector van de technologie-aandelen de laatste weken één van de sterkst presterende sectoren in het universum van de STOXX Europe 600 sectoren.

Kortom, het aandeel heeft volgens Geert van Herck van Leleux een aantal troeven in handen en het feit dat de Amerikaanse beurzen nieuwe records neerzetten, zorgt voor een positieve stemming onder beleggers die zich weer volop in "risk-on"-modus bevinden.

Gisteren zorgde dit alvast voor een opwaartse uitbraak bij Infineon Technologies waardoor er naar de volgende weerstandszone op 8 euro kan gestegen worden.

En laat Daimler nu net een aandeel zijn dat vorige week vrijdag sterk opveerde n.a.v. goede verkoopsresultaten. Infineon Technologies is een Duitse halfgeleiderproducent die vele autoproducenten van halfgeleiders voorziet. En waarschijnlijk zal Daimler wel tot het klantenbestand van Infineon behoren. Daarnaast behoort Infineon tot de 30 aandelen die deel uitmaken van de DAX. En deze index blijft toch één van de best presterende indices in Europa. Tenslotte is de sector van de technologie-aandelen de laatste weken één van de sterkst presterende sectoren in het universum van de STOXX Europe 600 sectoren. Kortom, het aandeel heeft volgens Geert van Herck van Leleux een aantal troeven in handen en het feit dat de Amerikaanse beurzen nieuwe records neerzetten, zorgt voor een positieve stemming onder beleggers die zich weer volop in "risk-on"-modus bevinden. Gisteren zorgde dit alvast voor een opwaartse uitbraak bij Infineon Technologies waardoor er naar de volgende weerstandszone op 8 euro kan gestegen worden.