De opvallendste beweger vandaag is IBM, dat in reactie op de tegenvallende cijfers zwaar terrein moet prijsgeven. Het is in de geschiedenis van het bedrijf zelden gebeurd dat de koers op een dusdanige manier onder druk heeft gestaan, het verlies bedraagt momenteel 6%.

Daarmee is IBM momenteel de slechtste presteerder binnen de index. Het bedrijf stelde vooral teleur met de omzet. Blijkbaar zagen sommige beleggers de bui al hangen, want een aantal beleggers hadden met de cijfers op komst het aandeel IBM geshort.

De opvallendste beweger vandaag is IBM, dat in reactie op de tegenvallende cijfers zwaar terrein moet prijsgeven. Het is in de geschiedenis van het bedrijf zelden gebeurd dat de koers op een dusdanige manier onder druk heeft gestaan, het verlies bedraagt momenteel 6%. Daarmee is IBM momenteel de slechtste presteerder binnen de index. Het bedrijf stelde vooral teleur met de omzet. Blijkbaar zagen sommige beleggers de bui al hangen, want een aantal beleggers hadden met de cijfers op komst het aandeel IBM geshort.