Begin dit jaar klom de koers boven de dalende weerstandslijn van 2008 en deze lijn doet nu als steunlijn dienst.

Met succes trouwens: na de uitbraak volgde een terugkeer naar deze lijn die de koersdaling een halt toeriep en van waaruit de koers kon stijgen tot een het hoogste peil sinds 2009 op 60,89 euro. De volgende weerstandszone bevindt zich op 70 - 74 euro.

Op de daggrafiek stellen we volgens Geert Van Herck eveneens vast dat de koers zich in een stijgend trendkanaal bevindt. Na de klim van afgelopen maand zit de koers op korte termijn in een horizontale consolidatiefase.

De momentumindicatoren zitten op korte termijn nog een in een dalende trend en kunnen nog wat op de koers wegen. Maar Van Herck ziet de huidige consolidatie als een pauze in de stijgende trend en maakt hiervan gebruik om zich nu reeds te positioneren in deze Duitse cementreus.

Begin dit jaar klom de koers boven de dalende weerstandslijn van 2008 en deze lijn doet nu als steunlijn dienst. Met succes trouwens: na de uitbraak volgde een terugkeer naar deze lijn die de koersdaling een halt toeriep en van waaruit de koers kon stijgen tot een het hoogste peil sinds 2009 op 60,89 euro. De volgende weerstandszone bevindt zich op 70 - 74 euro. Op de daggrafiek stellen we volgens Geert Van Herck eveneens vast dat de koers zich in een stijgend trendkanaal bevindt. Na de klim van afgelopen maand zit de koers op korte termijn in een horizontale consolidatiefase. De momentumindicatoren zitten op korte termijn nog een in een dalende trend en kunnen nog wat op de koers wegen. Maar Van Herck ziet de huidige consolidatie als een pauze in de stijgende trend en maakt hiervan gebruik om zich nu reeds te positioneren in deze Duitse cementreus.