De banken liggen wat beter op koers, met onder andere winsten voor BNP Paribas en HSBC. Daar staat tegenover dat Bayer zowat 2% lager opende na de publicatie van tegenvallende resultaten.

De Brusselse beurs is op haar beurt wat hoger geopend, met een winst van ongeveer een kwart procent voor de BEL 20. De index houdt zodoende stand boven het niveau van 1600.

De cijfers van UCB worden goed onthaald, de koers van het aandeel noteert in de plus. Fortis ligt wat beter op koers, maar KBC heeft eens te meer met koersdruk af te rekenen.

De banken liggen wat beter op koers, met onder andere winsten voor BNP Paribas en HSBC. Daar staat tegenover dat Bayer zowat 2% lager opende na de publicatie van tegenvallende resultaten. De Brusselse beurs is op haar beurt wat hoger geopend, met een winst van ongeveer een kwart procent voor de BEL 20. De index houdt zodoende stand boven het niveau van 1600.De cijfers van UCB worden goed onthaald, de koers van het aandeel noteert in de plus. Fortis ligt wat beter op koers, maar KBC heeft eens te meer met koersdruk af te rekenen.