De Stoxx Europe 600 opende anderzijds een kwart procent boven het slotniveau van gisteren. Er waren vanmorgen opnieuw heel wat bedrijfsresultaten.

De koers van de Duitse bouwgroep Hochtief opende 8% lager in reactie op het bericht over het afschaffen van het dividend.

De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van circa een half procent.

Op de bredere markt schoot de koers van Galapagos de hoogte in na het afsluiten van een bijzonder voordelig contract met het Amerikaanse Abbott Labs. Het aandeel noteert momenteel een kwart boven het slotniveau van gisteren.

De Stoxx Europe 600 opende anderzijds een kwart procent boven het slotniveau van gisteren. Er waren vanmorgen opnieuw heel wat bedrijfsresultaten. De koers van de Duitse bouwgroep Hochtief opende 8% lager in reactie op het bericht over het afschaffen van het dividend. De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van circa een half procent. Op de bredere markt schoot de koers van Galapagos de hoogte in na het afsluiten van een bijzonder voordelig contract met het Amerikaanse Abbott Labs. Het aandeel noteert momenteel een kwart boven het slotniveau van gisteren.