Solvay was een opvallende stijger, hoewel de meeste analisten twijfelen aan de kansen op een mogelijke verkoop van de farma-activiteiten.

Umicore kon een deel van het eerder geleden verlies ophalen, Dexia was uiteindelijk de sterkste daler binnen de BEL 20.

Zoals verwacht heeft Fortis de stemming over de BNP Paribas-deal uitgesteld. Er zal pas op het einde van deze maand over gestemd worden en dus niet op de aandeelhoudersvergaderingen van volgende week.

De nieuwe data om te onthouden zijn 28 en 29 april, waarbij respectievelijk in Brussel en in Utrecht zal gestemd worden. Op deze beide vergaderingen zullen ook de nieuwe bestuurders aangeduid worden. De koers van Fortis sloot licht hoger.

Solvay was een opvallende stijger, hoewel de meeste analisten twijfelen aan de kansen op een mogelijke verkoop van de farma-activiteiten. Umicore kon een deel van het eerder geleden verlies ophalen, Dexia was uiteindelijk de sterkste daler binnen de BEL 20.Zoals verwacht heeft Fortis de stemming over de BNP Paribas-deal uitgesteld. Er zal pas op het einde van deze maand over gestemd worden en dus niet op de aandeelhoudersvergaderingen van volgende week. De nieuwe data om te onthouden zijn 28 en 29 april, waarbij respectievelijk in Brussel en in Utrecht zal gestemd worden. Op deze beide vergaderingen zullen ook de nieuwe bestuurders aangeduid worden. De koers van Fortis sloot licht hoger.