Vandaag vergaderen de aandeelhouders in Utrecht. Gegeven de grote meerderheid die in Gent voor de deal stemde, mag worden verwacht dat ook in Utrecht een ja-stem te verwachten valt.

De koers van Fortis noteert volgens ING nog steeds fors onder de tastbare intrinsieke waarde per aandeel, die 2,14 euro bedraagt. De NAV bedraagt anderzijds 2,89 euro. Het koopadvies blijft gehandhaafd.

KBC Securities blijft koper van Fortis, met een koersdoel van 2,25 euro, ervan uitgaande dat ook vandaag in Utrecht ja zal worden gestemd.

Vandaag vergaderen de aandeelhouders in Utrecht. Gegeven de grote meerderheid die in Gent voor de deal stemde, mag worden verwacht dat ook in Utrecht een ja-stem te verwachten valt. De koers van Fortis noteert volgens ING nog steeds fors onder de tastbare intrinsieke waarde per aandeel, die 2,14 euro bedraagt. De NAV bedraagt anderzijds 2,89 euro. Het koopadvies blijft gehandhaafd. KBC Securities blijft koper van Fortis, met een koersdoel van 2,25 euro, ervan uitgaande dat ook vandaag in Utrecht ja zal worden gestemd.