Onder andere Infineon, Daimler en ThyssenKrupp liggen daar goed op koers. Continental en Merck pakken tegen de trend in met hogere koersen uit. In Parijs gaat Arcelor-Mittal zwaar onderuit.

In Brussel is het verlies voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot ruim 1%, waardoor de index de kaap van 1900 in het vizier krijgt. Er zijn op het eerste gezicht geen factoren die enig optimisme rechtvaardigen.

De koers van Fortis is geleidelijk aan naar beneden gegleden en verliest nu meer dan 8%. Blijkbaar nemen de twijfels van de beleggers over een goede afloop van de zaak voor de aandeelhouders toe.

Opvallend is dat ook de bankaandelen Dexia en KBC klappen krijgen. Nyrstar en Mobistar gaan tegen de trend in hoger.

Onder andere Infineon, Daimler en ThyssenKrupp liggen daar goed op koers. Continental en Merck pakken tegen de trend in met hogere koersen uit. In Parijs gaat Arcelor-Mittal zwaar onderuit.In Brussel is het verlies voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot ruim 1%, waardoor de index de kaap van 1900 in het vizier krijgt. Er zijn op het eerste gezicht geen factoren die enig optimisme rechtvaardigen. De koers van Fortis is geleidelijk aan naar beneden gegleden en verliest nu meer dan 8%. Blijkbaar nemen de twijfels van de beleggers over een goede afloop van de zaak voor de aandeelhouders toe. Opvallend is dat ook de bankaandelen Dexia en KBC klappen krijgen. Nyrstar en Mobistar gaan tegen de trend in hoger.