Vorige week was voor Wall Street de slechtste week sinds 1 januari.

Facebook stond de hele dag in het rood en werd uiteindelijk ruim 10% lager gezet. Daarmee viel de koers terug tot nog iets meer dan 34 dollar, in de nabeurshandel viel de koers terug onder laatstgenoemd niveau. Apple maakte wel een goede beurt, de koers ging ruim 30 dollar of meer dan 5% hoger.

Euro krabbelt verder overeind

Op de valutamarkten krabbelde de koers van de euro vanuit een oververkochte situatie verder recht. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,281 dollar betaald of zowat een derde procent boven het slotniveau van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie steeg tot 1,7305%.

Goudprijs aarzelt

Voor een troy ounce goud werd 1590,50 dollar betaald, of bijna anderhalve dollar minder dan op het einde van vorige week. De analisten zijn het er niet over eens of de goudprijs verder kan herstellen.

Olieprijs probeert stand te houden boven 90 dollar

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets minder dan 93 dollar betaald. Dat is ruim anderhalf procent meer dan afgelopen vrijdag.

Vorige week was voor Wall Street de slechtste week sinds 1 januari. Facebook stond de hele dag in het rood en werd uiteindelijk ruim 10% lager gezet. Daarmee viel de koers terug tot nog iets meer dan 34 dollar, in de nabeurshandel viel de koers terug onder laatstgenoemd niveau. Apple maakte wel een goede beurt, de koers ging ruim 30 dollar of meer dan 5% hoger. Euro krabbelt verder overeind Op de valutamarkten krabbelde de koers van de euro vanuit een oververkochte situatie verder recht. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,281 dollar betaald of zowat een derde procent boven het slotniveau van afgelopen vrijdag. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie steeg tot 1,7305%. Goudprijs aarzelt Voor een troy ounce goud werd 1590,50 dollar betaald, of bijna anderhalve dollar minder dan op het einde van vorige week. De analisten zijn het er niet over eens of de goudprijs verder kan herstellen. Olieprijs probeert stand te houden boven 90 dollar Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets minder dan 93 dollar betaald. Dat is ruim anderhalf procent meer dan afgelopen vrijdag.