Op de Nasdaq zette de koers van Facebook de glijpartij verder, het aandeel werd opnieuw meer dan 8% goedkoper en werd afgevlagd op 31 dollar. In de nabeurshandel viel de koers zelfs terug onder dat niveau. Anderzijds kon Apple de winst van gisteren goeddeels vasthouden.

Euro zakt opnieuw weg

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2686 dollar betaald of zowat één procent onder het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie steeg tot 1,793%.

Goudprijs opnieuw lager

Voor een troy ounce goud werd 1570,10 dollar betaald, of ruim één dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Het technisch plaatje voor het goud ziet er allesbehalve veelbelovend uit.

Olieprijs probeert nog steeds stand te houden boven 90 dollar

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goeder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets minder dan 91,50 dollar betaald. Dat is eveneens opnieuw één procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Op de Nasdaq zette de koers van Facebook de glijpartij verder, het aandeel werd opnieuw meer dan 8% goedkoper en werd afgevlagd op 31 dollar. In de nabeurshandel viel de koers zelfs terug onder dat niveau. Anderzijds kon Apple de winst van gisteren goeddeels vasthouden. Euro zakt opnieuw weg Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2686 dollar betaald of zowat één procent onder het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie steeg tot 1,793%. Goudprijs opnieuw lager Voor een troy ounce goud werd 1570,10 dollar betaald, of ruim één dollar minder dan het slotniveau van gisteren. Het technisch plaatje voor het goud ziet er allesbehalve veelbelovend uit. Olieprijs probeert nog steeds stand te houden boven 90 dollar Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw goeder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk iets minder dan 91,50 dollar betaald. Dat is eveneens opnieuw één procent minder dan de slotkoers van gisteren.