Maandag was de koers van Facebook opnieuw opgelopen tot boven 32 dollar, waarna gisteren weer een stapje moest worden teruggezet.

Facebook heeft zich nog altijd niet helemaal hersteld van de uppercut die na de beursintroductie werd toegediend, maar lijkt aardig op weg om dat alsnog te doen.

Facebook kwam in mei vorig jaar aan een koers van 38 dollar naar de beurs, waarna een dieptepunt op 17,55 dollar werd opgetekend. Het is opvallend dat de analisten in de afgelopen weken opnieuw optimistischer zijn geworden over het aandeel Facebook.

Jeff Kilburg, stichter en topman van KKM Financial, is positief voor het aandeel Facebook. Volgens Kilburg heeft CEO Mark Zuckerberg van Facebook tot dusver zijn beloftes ingelost en zal hij dat ook blijven doen. Zodra de beleggers dit beseffen, kan de koers van Facebook verder blijven oplopen.

Maandag was de koers van Facebook opnieuw opgelopen tot boven 32 dollar, waarna gisteren weer een stapje moest worden teruggezet. Facebook heeft zich nog altijd niet helemaal hersteld van de uppercut die na de beursintroductie werd toegediend, maar lijkt aardig op weg om dat alsnog te doen. Facebook kwam in mei vorig jaar aan een koers van 38 dollar naar de beurs, waarna een dieptepunt op 17,55 dollar werd opgetekend. Het is opvallend dat de analisten in de afgelopen weken opnieuw optimistischer zijn geworden over het aandeel Facebook. Jeff Kilburg, stichter en topman van KKM Financial, is positief voor het aandeel Facebook. Volgens Kilburg heeft CEO Mark Zuckerberg van Facebook tot dusver zijn beloftes ingelost en zal hij dat ook blijven doen. Zodra de beleggers dit beseffen, kan de koers van Facebook verder blijven oplopen.