Facebook zet ook vandaag het herstel verder, de koers steeg met ruim 3% en werd boven het niveau van 33 dollar afgevlagd. Apple werd anderzijds licht lager gezet.

Euro zakt steeds verder weg

Op de valutamarkten ging de koers van de euro voor de derde dag op rij lager. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2539 dollar betaald of weer bijna een half procent onder het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,759%.

Goudprijs in herstel

Voor een troy ounce goud werd 1559 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw wat duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk bijna 92 dollar betaald of ruim 1% meer dan het slotniveau van gisteren.

Facebook zet ook vandaag het herstel verder, de koers steeg met ruim 3% en werd boven het niveau van 33 dollar afgevlagd. Apple werd anderzijds licht lager gezet. Euro zakt steeds verder weg Op de valutamarkten ging de koers van de euro voor de derde dag op rij lager. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2539 dollar betaald of weer bijna een half procent onder het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,759%. Goudprijs in herstel Voor een troy ounce goud werd 1559 dollar betaald, of ruim 10 dollar meer dan het slotniveau van gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw wat duurder, voor een vat ruwe olie werd uiteindelijk bijna 92 dollar betaald of ruim 1% meer dan het slotniveau van gisteren.