Daarmee is natuurlijk nog niet alles opgelost, want de introductieprijs voor het aandeel lag op 38 dollar.

Mike Murphy van Rosecliff Capital is van mening dat die introductieprijs van 38 dollar de koers van Facebook als een magneet zal aantrekken. Murphy is met andere woorden van mening dat het aandeel in de komende dagen en weken goed zal blijven presteren.

De recente koersstijging heeft onder andere te maken met het bericht dat Facebook op 15 januari met een bericht zal komen. Ook Stephen Weiss van Short Hills Capital blijft koper van het aandeel, dit vanwege het momentum waar Facebook momenteel over beschikt.

Daarmee is natuurlijk nog niet alles opgelost, want de introductieprijs voor het aandeel lag op 38 dollar. Mike Murphy van Rosecliff Capital is van mening dat die introductieprijs van 38 dollar de koers van Facebook als een magneet zal aantrekken. Murphy is met andere woorden van mening dat het aandeel in de komende dagen en weken goed zal blijven presteren. De recente koersstijging heeft onder andere te maken met het bericht dat Facebook op 15 januari met een bericht zal komen. Ook Stephen Weiss van Short Hills Capital blijft koper van het aandeel, dit vanwege het momentum waar Facebook momenteel over beschikt.