Een 12-tal analisten is van mening dat het twaalf maanden kan duren alvorens de IPO-prijs van 38 dollar opnieuw kan worden bereikt. Vandaag werd de koers van Facebook 2,50% duurder.

Wall Street is vandaag hoger gesloten, met behoorlijke winsten voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,90% en 0,74% in de plus, terwijl de Nasdaq eveneens een winst van 0,74% kon tonen.

Euro blijft zwak gestemd met eurotop op komst

Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2467 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan het slotniveau van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,621%, wat betekent dat de obligatiekoersen voor de tweede dag op rij wat zijn gestegen.

Olie en goud weer duurder

Voor een troy ounce goud werd 1577,90 dollar betaald, of een paar dollar meer dan gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 79,50 dollar betaald.

Een 12-tal analisten is van mening dat het twaalf maanden kan duren alvorens de IPO-prijs van 38 dollar opnieuw kan worden bereikt. Vandaag werd de koers van Facebook 2,50% duurder. Wall Street is vandaag hoger gesloten, met behoorlijke winsten voor de belangrijkste indices. Bij het slot van de handel stonden de Dow Jones en de S&P 500 respectievelijk 0,90% en 0,74% in de plus, terwijl de Nasdaq eveneens een winst van 0,74% kon tonen. Euro blijft zwak gestemd met eurotop op komst Op de valutamarkten ging de koers van de euro opnieuw lager. Bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2467 dollar betaald, of ongeveer een kwart procent minder dan het slotniveau van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,621%, wat betekent dat de obligatiekoersen voor de tweede dag op rij wat zijn gestegen. Olie en goud weer duurder Voor een troy ounce goud werd 1577,90 dollar betaald, of een paar dollar meer dan gisteren. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 79,50 dollar betaald.