Michael Droescher Jörgensen van Nykredit Bank is van mening dat de beleggers op de huidige lage rentestand weinig andere keuzemogelijkheden hebben dan te beleggen in aandelen. Dat is de belangrijkste reden waarom we tot dusver nog geen grote correctie hebben gezien op de beurzen.

Goed nieuws show bij EXMAR

De raad van bestuur van EXMAR heeft tijdens haar vergadering van gisteren de rekeningen per 31 december 2012 opgesteld. De resultaten zijn in lijn met de voorlopige resultaten die op 26 januari 2012 werden bekendgemaakt, met uitzondering van USD 11,5 miljoen belastingvoorziening op de verkoop van de OPTI-EX die tot nul werd herleid.

De vooruitzichten voor de LPG-markt en in het bijzonder de midsize vloot zijn positief op middellange termijn door toename van aantal ladingen.

KBC Securities sprak van een goed nieuws bij EXMAR, waarbij eveneens werd verwezen naar de overeenkomst die met Pacific Rubiales werd afgesloten.

Wouter Vanderhaeghen handhaaft het koopadvies voor het aandeel en verhoogt het koersdoel lichtjes van 7,70 naar 8 euro. De koers van EXMAR noteert circa 4% hoger.

Michael Droescher Jörgensen van Nykredit Bank is van mening dat de beleggers op de huidige lage rentestand weinig andere keuzemogelijkheden hebben dan te beleggen in aandelen. Dat is de belangrijkste reden waarom we tot dusver nog geen grote correctie hebben gezien op de beurzen. Goed nieuws show bij EXMAR De raad van bestuur van EXMAR heeft tijdens haar vergadering van gisteren de rekeningen per 31 december 2012 opgesteld. De resultaten zijn in lijn met de voorlopige resultaten die op 26 januari 2012 werden bekendgemaakt, met uitzondering van USD 11,5 miljoen belastingvoorziening op de verkoop van de OPTI-EX die tot nul werd herleid. De vooruitzichten voor de LPG-markt en in het bijzonder de midsize vloot zijn positief op middellange termijn door toename van aantal ladingen. KBC Securities sprak van een goed nieuws bij EXMAR, waarbij eveneens werd verwezen naar de overeenkomst die met Pacific Rubiales werd afgesloten. Wouter Vanderhaeghen handhaaft het koopadvies voor het aandeel en verhoogt het koersdoel lichtjes van 7,70 naar 8 euro. De koers van EXMAR noteert circa 4% hoger.