In het komende halfjaar ziet Curry de koers van de euro terugvallen tot 1,3458 dollar. Op wat langere termijn ziet het technische plaatje voor de euro er nog slechter uit. Een terugval richting 1,2187 dollar is perfect mogelijk wanneer Curry de chart bekijkt. Hij vreest dat het liedje van de euro uitgezongen is.

Wel is volgens hem een come-back van het goud mogelijk. Ondanks de sterkere dollar is hij van mening dat de goudprijs aan de bovenkant kan verrassen. Ondanks de sterkte van de dollar kan de goudprijs doorstijgen tot 1400 dollar per troy ounce, onder andere vanwege het optreden van een short squeeze.

In het komende halfjaar ziet Curry de koers van de euro terugvallen tot 1,3458 dollar. Op wat langere termijn ziet het technische plaatje voor de euro er nog slechter uit. Een terugval richting 1,2187 dollar is perfect mogelijk wanneer Curry de chart bekijkt. Hij vreest dat het liedje van de euro uitgezongen is. Wel is volgens hem een come-back van het goud mogelijk. Ondanks de sterkere dollar is hij van mening dat de goudprijs aan de bovenkant kan verrassen. Ondanks de sterkte van de dollar kan de goudprijs doorstijgen tot 1400 dollar per troy ounce, onder andere vanwege het optreden van een short squeeze.