Met de cijfers op komst sloot de koers van Colruyt bijna 1% lager. Na het slot van de beurs maakte de distributieketen nochtans beter dan verwachte resultaten bekend. Anderzijds was Delhaize vandaag de sterkste stijger, op korte afstand gevolgd door AB-InBev.

De koers van de euro blijft op de valutamarkten onder druk staan, waarbij de kaap van 1,30 dollar naar beneden werd doorbroken. Het is met name de sterkere dollar die de euro wat wegdrukt. Die sterke dollar is ook de oorzaak dat de druk op de goudprijs blijft voortduren.

Met de cijfers op komst sloot de koers van Colruyt bijna 1% lager. Na het slot van de beurs maakte de distributieketen nochtans beter dan verwachte resultaten bekend. Anderzijds was Delhaize vandaag de sterkste stijger, op korte afstand gevolgd door AB-InBev. De koers van de euro blijft op de valutamarkten onder druk staan, waarbij de kaap van 1,30 dollar naar beneden werd doorbroken. Het is met name de sterkere dollar die de euro wat wegdrukt. Die sterke dollar is ook de oorzaak dat de druk op de goudprijs blijft voortduren.