Griekenland blijft een aandachtspunt, zij het dat de begrotingsproblemen van dit land niet meer zo nadrukkelijk op de voorgrond aanwezig zijn. Europa maakte vandaag bekend de plannen van Griekenland om het tekort op de begroting terug te dringen te steunen, maar heeft het land wel onder toezicht geplaatst.

In Brussel is het sentiment eveneens afwachtend, met een verlies voor de BEL 20 beperkt blijft tot fracties van een procent. De index kan ook niet standhouden boven 2550. De financials Dexia en Fortis liggen goed op koers.

Griekenland blijft een aandachtspunt, zij het dat de begrotingsproblemen van dit land niet meer zo nadrukkelijk op de voorgrond aanwezig zijn. Europa maakte vandaag bekend de plannen van Griekenland om het tekort op de begroting terug te dringen te steunen, maar heeft het land wel onder toezicht geplaatst. In Brussel is het sentiment eveneens afwachtend, met een verlies voor de BEL 20 beperkt blijft tot fracties van een procent. De index kan ook niet standhouden boven 2550. De financials Dexia en Fortis liggen goed op koers.