De banken doen het meestal goed, met onder andere een stevige winst voor Commerzbank. In de autosector noteert BMW lager na de bekendmaking dat de Europese verkopen vorige maand met bijna 30% zijn gedaald.

In Brussel is de winst voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot meer dan 2%. Daardoor heeft de index de kaap van 1700 alleszins toch voorlopig opnieuw weten te doorbreken.

Dexia is nog steeds de opvallendste stijger, de koers van dit aandeel is in de afgelopen week in waarde verdubbeld. Bekaert noteert nog steeds hoger op de vanmorgen gepubliceerde cijfers, maar Omega Pharma heeft de openingswinsten gedeeltelijk moeten prijsgeven.

De banken doen het meestal goed, met onder andere een stevige winst voor Commerzbank. In de autosector noteert BMW lager na de bekendmaking dat de Europese verkopen vorige maand met bijna 30% zijn gedaald.In Brussel is de winst voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot meer dan 2%. Daardoor heeft de index de kaap van 1700 alleszins toch voorlopig opnieuw weten te doorbreken. Dexia is nog steeds de opvallendste stijger, de koers van dit aandeel is in de afgelopen week in waarde verdubbeld. Bekaert noteert nog steeds hoger op de vanmorgen gepubliceerde cijfers, maar Omega Pharma heeft de openingswinsten gedeeltelijk moeten prijsgeven.