KBC kon de opgelopen schade grotendeels weer goedmaken. Devgen ging fors hoger op de continumarkt, dit in de hoop dat samenwerkingspartner Monsanto morgen met goed nieuws gaat komen.

Fortis stond nog even stil bij het bericht dat UCB verdere vertraging gaat oplopen bij de lancering van Cimzia voor de behandeling van reumatische artritis. De FDA heeft namelijk meer uitleg gevraagd over de neveneffecten van het medicijn.

De organisatie wil alle data die betrekking hebben op het medicament, ook die werden verzameld na de aanvraag tot goedkeuring. UCB gaat er van uit dat er geen nieuwe data nodig zijn.

Toch wordt er rekening gehouden met een vertraging van ongeveer zes maanden. Zo stijgt wel de onzekerheid over de erkenning van Cimzia. Fortis blijft koper van UCB.

KBC kon de opgelopen schade grotendeels weer goedmaken. Devgen ging fors hoger op de continumarkt, dit in de hoop dat samenwerkingspartner Monsanto morgen met goed nieuws gaat komen. Fortis stond nog even stil bij het bericht dat UCB verdere vertraging gaat oplopen bij de lancering van Cimzia voor de behandeling van reumatische artritis. De FDA heeft namelijk meer uitleg gevraagd over de neveneffecten van het medicijn. De organisatie wil alle data die betrekking hebben op het medicament, ook die werden verzameld na de aanvraag tot goedkeuring. UCB gaat er van uit dat er geen nieuwe data nodig zijn. Toch wordt er rekening gehouden met een vertraging van ongeveer zes maanden. Zo stijgt wel de onzekerheid over de erkenning van Cimzia. Fortis blijft koper van UCB.