Sinds midden 2012 bevindt de koers zich in een stijgend trendkanaal.

Binnen dit stijgend trendkanaal staat de koers nu voor een opwaartse uitbraak richting 18 euro (de toppen van midden 2008 en eind 2010).

Van Herck rekent er op dat de koers in een gunstig beursklimaat de bovenkant van de jarenlange horizontale consolidatiefase moet kunnen bereiken.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux het koersverloop van Deutsche Lufthansa sinds juni 2012.

De koers heeft al verschillende keren steun gevonden op de stijgende steunlijn van juni 2012. Ondertussen heeft deze stijgende steunlijn al 4 raakpunten waardoor ze een zeer belangrijke steun is.

Daarnaast ziet Van Herck hoe de koers de afgelopen dagen tegen de weerstand net boven de 16,10 euro zit te duwen. Een opwaartse uitbraak kan de koers verder naar nieuwe topkoersen voor dit jaar sturen.

Sinds midden 2012 bevindt de koers zich in een stijgend trendkanaal. Binnen dit stijgend trendkanaal staat de koers nu voor een opwaartse uitbraak richting 18 euro (de toppen van midden 2008 en eind 2010). Van Herck rekent er op dat de koers in een gunstig beursklimaat de bovenkant van de jarenlange horizontale consolidatiefase moet kunnen bereiken. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck van Leleux het koersverloop van Deutsche Lufthansa sinds juni 2012. De koers heeft al verschillende keren steun gevonden op de stijgende steunlijn van juni 2012. Ondertussen heeft deze stijgende steunlijn al 4 raakpunten waardoor ze een zeer belangrijke steun is. Daarnaast ziet Van Herck hoe de koers de afgelopen dagen tegen de weerstand net boven de 16,10 euro zit te duwen. Een opwaartse uitbraak kan de koers verder naar nieuwe topkoersen voor dit jaar sturen.