Frans Muller, voorzitter van het Executief Comité en CEO Delhaize Groep, had de volgende commentaar op de vanmorgen gepubliceerde omzetcijfers:

"Onze opbrengsten van het vierde kwartaal 2013 waren sterk, zowel in de V.S. als in België. In de V.S., waar de volumegroei positief bleef, waren we bijzonder tevreden met de dynamiek bij Food Lion. De gefaseerde herpositionering, die bijna 3 jaar geleden van start ging, voldoet aan onze verwachtingen en we kijken ernaar uit om dit jaar het klantenaanbod bij Food Lion verder te ontwikkelen. Ondanks de voortdurende concurrentiële marktomstandigheden, boekten onze activiteiten in België sterke eindejaarsverkopen. In een moeilijk economisch klimaat in Zuidoost-Europa boekten onze activiteiten in Griekenland en Roemenië toch een goede opbrengstengroei, terwijl de resultaten in Servië onder de verwachtingen bleven."

Frans Muller, voorzitter van het Executief Comité en CEO Delhaize Groep, had de volgende commentaar op de vanmorgen gepubliceerde omzetcijfers: "Onze opbrengsten van het vierde kwartaal 2013 waren sterk, zowel in de V.S. als in België. In de V.S., waar de volumegroei positief bleef, waren we bijzonder tevreden met de dynamiek bij Food Lion. De gefaseerde herpositionering, die bijna 3 jaar geleden van start ging, voldoet aan onze verwachtingen en we kijken ernaar uit om dit jaar het klantenaanbod bij Food Lion verder te ontwikkelen. Ondanks de voortdurende concurrentiële marktomstandigheden, boekten onze activiteiten in België sterke eindejaarsverkopen. In een moeilijk economisch klimaat in Zuidoost-Europa boekten onze activiteiten in Griekenland en Roemenië toch een goede opbrengstengroei, terwijl de resultaten in Servië onder de verwachtingen bleven."