Dat had dan weer te maken met een verdere koersdaling bij de yen. Vanmorgen maakte Delhaize de kwartaalcijfers bekend en die publicatie gaf aanleiding tot een koersexplosie, het aandeel noteert in Brussel meer dan 7% hoger.

Het Italiaans parlement heeft afgelopen zaterdag Giorgio Napolitano voor de tweede keer tot president gekozen, dit in een poging om uit de politieke impasse te helpen. In de zesde ronde van de stemming kreeg Napolitano een overweldigende meerderheid achter zich.

Maar veel enthousiasme kon de herverkiezing van Napolitano niet uitlokken, de Italianen beseffen maar al te goed dat daarmee de problemen nog niet zijn opgelost.

Bij de vorige verkiezingen waren de Italianen er echter niet in geslaagd om een acceptabele andere kandidaat naar voren te schuiven.

Dat had dan weer te maken met een verdere koersdaling bij de yen. Vanmorgen maakte Delhaize de kwartaalcijfers bekend en die publicatie gaf aanleiding tot een koersexplosie, het aandeel noteert in Brussel meer dan 7% hoger. Het Italiaans parlement heeft afgelopen zaterdag Giorgio Napolitano voor de tweede keer tot president gekozen, dit in een poging om uit de politieke impasse te helpen. In de zesde ronde van de stemming kreeg Napolitano een overweldigende meerderheid achter zich. Maar veel enthousiasme kon de herverkiezing van Napolitano niet uitlokken, de Italianen beseffen maar al te goed dat daarmee de problemen nog niet zijn opgelost. Bij de vorige verkiezingen waren de Italianen er echter niet in geslaagd om een acceptabele andere kandidaat naar voren te schuiven.