Tom Debusschere, CEO van Deceuninck, had volgende commentaar op de jaarresultaten die zijn bedrijven vanmorgen voor de opening van de beurs bekendmaakte:

"In 2013, verbeterde Deceuninck zijn nettowinst en verminderde de nettoschuld ondanks een moeilijk economisch klimaat en continu hoge grondstofprijzen. We hebben onze concurrentiepositie in de regio's versterkt met innovaties en nieuwe klanten.

We zijn verheugd dat we een verdubbeling van onze nettowinst tot € 8,4 miljoen kunnen voorleggen op basis van stabiele volumes, strikt management van het werkkapitaal en kostenbeheersing. We hebben de nettoschuld verder afgebouwd terwijl we meer geïnvesteerd hebben in toekomstige groei. Op basis van dit soliede resultaat, adviseert de Raad van Bestuur

om een dividend van 2 eurocent per aandeel uit te keren."

Tom Debusschere, CEO van Deceuninck, had volgende commentaar op de jaarresultaten die zijn bedrijven vanmorgen voor de opening van de beurs bekendmaakte: "In 2013, verbeterde Deceuninck zijn nettowinst en verminderde de nettoschuld ondanks een moeilijk economisch klimaat en continu hoge grondstofprijzen. We hebben onze concurrentiepositie in de regio's versterkt met innovaties en nieuwe klanten. We zijn verheugd dat we een verdubbeling van onze nettowinst tot € 8,4 miljoen kunnen voorleggen op basis van stabiele volumes, strikt management van het werkkapitaal en kostenbeheersing. We hebben de nettoschuld verder afgebouwd terwijl we meer geïnvesteerd hebben in toekomstige groei. Op basis van dit soliede resultaat, adviseert de Raad van Bestuur om een dividend van 2 eurocent per aandeel uit te keren."