Een opwaartse uitbraak kan de koers extra kracht geven om verder door te stoten tot de top van juli 2011 op 53,90 euro.

Positief is alvast dat de koers de weerstandslijn van 2010 (die de koerstoppen van 2011 en 2012 met mekaar verbindt) opwaarts overschreden heeft.

De RSI-indicator heeft volgens Van Herck wel een hoog niveau bereikt op de weekgrafiek, maar zolang het sentiment op de Westerse beurzen positief blijft zou de koers van Daimler mee moeten stijgen.

Zolang de koers niet onder de 40 euro zakt, ziet de analist geen reden om uit Daimler te stappen.

Op de daggrafiek is de koers opwaarts uitgebroken. Ook de RSI-indicator lijkt opwaarts te gaan uitbreken en dit kan extra kracht aan de stijging geven. Van Herck heeft een advies kopen voor het aandeel.

Een opwaartse uitbraak kan de koers extra kracht geven om verder door te stoten tot de top van juli 2011 op 53,90 euro. Positief is alvast dat de koers de weerstandslijn van 2010 (die de koerstoppen van 2011 en 2012 met mekaar verbindt) opwaarts overschreden heeft. De RSI-indicator heeft volgens Van Herck wel een hoog niveau bereikt op de weekgrafiek, maar zolang het sentiment op de Westerse beurzen positief blijft zou de koers van Daimler mee moeten stijgen. Zolang de koers niet onder de 40 euro zakt, ziet de analist geen reden om uit Daimler te stappen. Op de daggrafiek is de koers opwaarts uitgebroken. Ook de RSI-indicator lijkt opwaarts te gaan uitbreken en dit kan extra kracht aan de stijging geven. Van Herck heeft een advies kopen voor het aandeel.