Op de Brusselse beurs is D'Ieteren een opvallende daler, de koers moet na de zware klap van maandag opnieuw meer dan 3% prijsgeven.

In de afgelopen dagen werd bekendgemaakt dat Cimzia en Neupro toestemming hebben gekregen voor commercialisering op de Japanse markt.

Echt opzienbarend nieuws is dat niet, de analisten van Bank Degroof geloven dat die goedkeuring al was verwacht door de markt.

Het aandeel UCB beschikt zeker over troeven, Bank Degroof wijst op het defensief profiel dat in een onzeker marktklimaat zeker als een belangrijke troef mag worden beschouwd. Het neutraal advies voor het aandeel en het koersdoel van 45 euro blijven gehandhaafd.

Op de Brusselse beurs is D'Ieteren een opvallende daler, de koers moet na de zware klap van maandag opnieuw meer dan 3% prijsgeven. In de afgelopen dagen werd bekendgemaakt dat Cimzia en Neupro toestemming hebben gekregen voor commercialisering op de Japanse markt. Echt opzienbarend nieuws is dat niet, de analisten van Bank Degroof geloven dat die goedkeuring al was verwacht door de markt. Het aandeel UCB beschikt zeker over troeven, Bank Degroof wijst op het defensief profiel dat in een onzeker marktklimaat zeker als een belangrijke troef mag worden beschouwd. Het neutraal advies voor het aandeel en het koersdoel van 45 euro blijven gehandhaafd.