Netto was er over de verslagperiode nog een winst van €201 mln, tegenover €76 mln tijdens dezelfde periode twaalf maanden eerder. In de investment bank was er nog een verlies van €87 mln, tegenover een verlies van €855 mln vorig jaar.

Credit Agricole verwacht dat de negatieve impact van de probleemkredieten op de resultaten in de toekomst stapsgewijs zal verdwijnen. Topman Georges Pauget zei in reactie op de cijfers dat de marktomstandigheden moeilijk blijven.

De resultaten van CA worden goed onthaald, de koers noteert op de beurs van Parijs hoger.

Netto was er over de verslagperiode nog een winst van €201 mln, tegenover €76 mln tijdens dezelfde periode twaalf maanden eerder. In de investment bank was er nog een verlies van €87 mln, tegenover een verlies van €855 mln vorig jaar. Credit Agricole verwacht dat de negatieve impact van de probleemkredieten op de resultaten in de toekomst stapsgewijs zal verdwijnen. Topman Georges Pauget zei in reactie op de cijfers dat de marktomstandigheden moeilijk blijven. De resultaten van CA worden goed onthaald, de koers noteert op de beurs van Parijs hoger.