Opmerkelijk is alvast dat de koers geen hinder leek te ondervinden van de zware correctie van 2007 - 2009. Het aandeel speelde zijn rol van defensieve waarde alvast uitstekend.

Momenteel tracht de koers boven de weerstand van de dalende trendlijn van 2010 uit te stijgen. De koers kan rond deze niveaus misschien een kleine terugval krijgen maar Van Herck grijpt deze correctie aan om in het aandeel te stappen.

De rol van defensieve waarde in dit crisisklimaat zal naar de verwachting in de komende weken en maanden tot een

opwaartse uitbraak en verdere koersstijging naar de vorige (historische) top van 41,69 euro leiden.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck hoe de koers zich boven de stijgende steunlijn van juni 2012 bevindt. Een korte terugval richting deze steunlijn blijft een realistische mogelijkheid maar ook deze korte neerwaartse correctie is een instapmoment.

Opmerkelijk is alvast dat de koers geen hinder leek te ondervinden van de zware correctie van 2007 - 2009. Het aandeel speelde zijn rol van defensieve waarde alvast uitstekend. Momenteel tracht de koers boven de weerstand van de dalende trendlijn van 2010 uit te stijgen. De koers kan rond deze niveaus misschien een kleine terugval krijgen maar Van Herck grijpt deze correctie aan om in het aandeel te stappen. De rol van defensieve waarde in dit crisisklimaat zal naar de verwachting in de komende weken en maanden tot een opwaartse uitbraak en verdere koersstijging naar de vorige (historische) top van 41,69 euro leiden. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck hoe de koers zich boven de stijgende steunlijn van juni 2012 bevindt. Een korte terugval richting deze steunlijn blijft een realistische mogelijkheid maar ook deze korte neerwaartse correctie is een instapmoment.