In Italië lopen de politieke spanningen inmiddels opnieuw op. President Napolitano heeft gisteren een meeting verlaten uit protest tegen de politieke instabiliteit waar zijn land in verzeild dreigt te raken. De oorzaak van alle kwaad moet uiteraard bij Silvio Berlusconi gezocht worden.

Enkele leden van diens partij hebben inmiddels nogmaals gedreigd om de regering te laten vallen wanneer Berlusconi zijn zitje in de senaat kwijtspeelt. In dat geval zou Italië opnieuw in een politieke crisis belanden die het land momenteel kan missen als kiespijn.

In Italië lopen de politieke spanningen inmiddels opnieuw op. President Napolitano heeft gisteren een meeting verlaten uit protest tegen de politieke instabiliteit waar zijn land in verzeild dreigt te raken. De oorzaak van alle kwaad moet uiteraard bij Silvio Berlusconi gezocht worden. Enkele leden van diens partij hebben inmiddels nogmaals gedreigd om de regering te laten vallen wanneer Berlusconi zijn zitje in de senaat kwijtspeelt. In dat geval zou Italië opnieuw in een politieke crisis belanden die het land momenteel kan missen als kiespijn.