De winst van de bank bedroeg $101 mln, alvorens $288 mln aan preferente aandelen in rekening te brengen. Worden alle factoren in rekening gebracht, dan was er een verlies van $3,24 mrd.

De verliezen op slechte kredieten liepen tijdens het derde kwartaal op tot $8 mrd, dat is maar dan $386 mln tijdens het tweede kwartaal. De cijfers geven aan dat veel consumenten hard te lijden hebben onder de crisis.

Bij de publicatie van de resultaten over het tweede kwartaal had Citigroup al gewaarschuwd dat het probleem van de kredietverliezen nog bijlange na niet opgelost was.

Citigroup legde opnieuw voor een bedrag van $80 mln aan provisies aan, waar dat tijdens het tweede kwartaal nog voor een bedrag van $3,1 mrd was. De verliezen op kredietkaarten en woonkredieten gaan volgens de bank nog verder oplopen.

De resultaten van Citigroup werden flauw onthaald, de koers van het bankaandeel verliest in reactie op de cijfers meer dan 4%.

De winst van de bank bedroeg $101 mln, alvorens $288 mln aan preferente aandelen in rekening te brengen. Worden alle factoren in rekening gebracht, dan was er een verlies van $3,24 mrd. De verliezen op slechte kredieten liepen tijdens het derde kwartaal op tot $8 mrd, dat is maar dan $386 mln tijdens het tweede kwartaal. De cijfers geven aan dat veel consumenten hard te lijden hebben onder de crisis. Bij de publicatie van de resultaten over het tweede kwartaal had Citigroup al gewaarschuwd dat het probleem van de kredietverliezen nog bijlange na niet opgelost was. Citigroup legde opnieuw voor een bedrag van $80 mln aan provisies aan, waar dat tijdens het tweede kwartaal nog voor een bedrag van $3,1 mrd was. De verliezen op kredietkaarten en woonkredieten gaan volgens de bank nog verder oplopen. De resultaten van Citigroup werden flauw onthaald, de koers van het bankaandeel verliest in reactie op de cijfers meer dan 4%.