Maar de koers is al een heel eind boven de top van 2007 uitgestegen waarmee dit aandeel een pak beter presteert dan

een heleboel andere sectoren en nationale indices (zo zit de CAC40 nog altijd een heel eind onder zijn top van 2007).

Dit is de voornaamste reden waarom Leleux dit aandeel (ondanks historische records) nog steeds koopt.

Het zal mee corrigeren bij een algemene beurscorrectie, maar eens het herstel op gang komt zal dit aandeel dankzij de grote blootstelling aan de groeilanden beter presteren dan het algemene marktgemiddelde.

Tenslotte ziet Van Herck nog dat de koers eind 2012 boven de weerstand van 120 euro uitbrak, een niveau dat enkele weken geleden voor steun zorgde.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de correctie van de afgelopen maanden. De koers is net boven de weerstand van 136 euro uitgebroken.

Als hij de koersbreedte van de afgelopen correctie (zo'n 16 euro) bijtelt bij het uitbraakniveau van 136 euro komt hij aan een koersdoel van 152 euro.

Maar de koers is al een heel eind boven de top van 2007 uitgestegen waarmee dit aandeel een pak beter presteert dan een heleboel andere sectoren en nationale indices (zo zit de CAC40 nog altijd een heel eind onder zijn top van 2007). Dit is de voornaamste reden waarom Leleux dit aandeel (ondanks historische records) nog steeds koopt. Het zal mee corrigeren bij een algemene beurscorrectie, maar eens het herstel op gang komt zal dit aandeel dankzij de grote blootstelling aan de groeilanden beter presteren dan het algemene marktgemiddelde. Tenslotte ziet Van Herck nog dat de koers eind 2012 boven de weerstand van 120 euro uitbrak, een niveau dat enkele weken geleden voor steun zorgde. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck de correctie van de afgelopen maanden. De koers is net boven de weerstand van 136 euro uitgebroken. Als hij de koersbreedte van de afgelopen correctie (zo'n 16 euro) bijtelt bij het uitbraakniveau van 136 euro komt hij aan een koersdoel van 152 euro.