De West-Vlaamse groep is er aanwezig met een aantal fabrieken en kon er mooie winsten realiseren in de sector van de zonnepanelen (waarvoor het zaagdraad).

Tot de overcapaciteit toesloeg en de vraag als sneeuw voor de zon verdween. Het aandeel heeft na de daling van de afgelopen jaren nood aan een nieuwe koerskatalysator. Een verder herstellende wereldeconomie (met China als motor) zal daarvoor zeker in aanmerking komen.

Met deze steun moeten de resultaten en de winstmarges structureel opnieuw de hoogte in. In afwachting hiervan lijkt een instap in Bekaert volgens Leleux eerder een opportuniteit voor kortetermijnbeleggers te zijn.

De West-Vlaamse groep is er aanwezig met een aantal fabrieken en kon er mooie winsten realiseren in de sector van de zonnepanelen (waarvoor het zaagdraad). Tot de overcapaciteit toesloeg en de vraag als sneeuw voor de zon verdween. Het aandeel heeft na de daling van de afgelopen jaren nood aan een nieuwe koerskatalysator. Een verder herstellende wereldeconomie (met China als motor) zal daarvoor zeker in aanmerking komen. Met deze steun moeten de resultaten en de winstmarges structureel opnieuw de hoogte in. In afwachting hiervan lijkt een instap in Bekaert volgens Leleux eerder een opportuniteit voor kortetermijnbeleggers te zijn.