De CAC in Parijs en de Footsie in Londen gingen in de opening zowat een kwart procent lager, de DAX opende in Frankfurt stabiel.

Ook de Stoxx Europe 600 blijft rond de nullijn. Op het vlak van bedrijfsresultaten was er vandaag weinig of niets te beleven, de beleggers kijken uit naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand januari.

De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ruim een kwart procent. Daarmee handhaaft de index zich boven de kaap van 2250. Het valt op dat Bekaert eens te meer terrein moet prijsgeven.

De CAC in Parijs en de Footsie in Londen gingen in de opening zowat een kwart procent lager, de DAX opende in Frankfurt stabiel. Ook de Stoxx Europe 600 blijft rond de nullijn. Op het vlak van bedrijfsresultaten was er vandaag weinig of niets te beleven, de beleggers kijken uit naar de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand januari. De Brusselse beurs is vanmorgen eveneens lager geopend, met een verlies voor de BEL 20 van ruim een kwart procent. Daarmee handhaaft de index zich boven de kaap van 2250. Het valt op dat Bekaert eens te meer terrein moet prijsgeven.