"Barco's derde kwartaal was goed wat orders betreft maar zwak in leveringen," verklaarde Eric Van Zele, President en CEO. "Dit was zeker het geval voor Advanced Visualization en Defense & Aerospace. Een daling in de leveringen voor Digitale Cinema daarentegen werd volledig gecompenseerd door groei in Corporate AV."

"Gezien de resultaten voor het derde kwartaal en de sterkte van de euro is ons vooruitzicht voor het volledige jaar wat meer voorzichtig. Barco verwacht nu een lagere 'single digit' groei en een EBITDA bijdrage - in absolute cijfers - gelijkaardig als vorig jaar."

"Barco's derde kwartaal was goed wat orders betreft maar zwak in leveringen," verklaarde Eric Van Zele, President en CEO. "Dit was zeker het geval voor Advanced Visualization en Defense & Aerospace. Een daling in de leveringen voor Digitale Cinema daarentegen werd volledig gecompenseerd door groei in Corporate AV." "Gezien de resultaten voor het derde kwartaal en de sterkte van de euro is ons vooruitzicht voor het volledige jaar wat meer voorzichtig. Barco verwacht nu een lagere 'single digit' groei en een EBITDA bijdrage - in absolute cijfers - gelijkaardig als vorig jaar."