Netto werd over de verslagperiode 44 dollarcent verdiend, tegenover 23 dollarcent tijdens dezelfde periode twaalf maanden eerder. De consensusverwachtig bij de analisten lag slechts op 4 dollarcent.

Anderzijds zag de bank zich genoodzaakt om over het eerste kwartaal $13,4 mrd kredietverliezen in de boeken te schrijven. Dat betekent dat Bank of America niet immuun is voor de zwakke economie en voor de oplopende werkloosheid. In reactie op de cijfers noteert de koers van Bank of America ruim 6% lager.

Netto werd over de verslagperiode 44 dollarcent verdiend, tegenover 23 dollarcent tijdens dezelfde periode twaalf maanden eerder. De consensusverwachtig bij de analisten lag slechts op 4 dollarcent. Anderzijds zag de bank zich genoodzaakt om over het eerste kwartaal $13,4 mrd kredietverliezen in de boeken te schrijven. Dat betekent dat Bank of America niet immuun is voor de zwakke economie en voor de oplopende werkloosheid. In reactie op de cijfers noteert de koers van Bank of America ruim 6% lager.