Van Herck richt de aandacht vooral op het stijgende trendkanaal waarin de koers sinds de tweede jaarhelft van 2011 in terechtgekomen is.

Momenteel noteert de koers tegen de bovenkant van dit trendkanaal. In het zog van de stijgende trend op de beurzen rekent hij in de komende dagen en weken op een opwaartse uitbraak. De volgende weerstandszone bevindt zich op 16 euro: de koerstoppen van de eerste jaarhelft van 2011.

Op de daggrafiek ziet hij hoe de koers na het horizontale koersverloop van januari en februari 2013 opwaarts uitbreekt.

Er is nog geen divergentie met de RSI-indicator waardoor Van Herck verwacht dat de koers nog hoger kan. Sterke steun bevindt zich rond 13 euro, het aandeel AXA blijft koopwaardig.

Van Herck richt de aandacht vooral op het stijgende trendkanaal waarin de koers sinds de tweede jaarhelft van 2011 in terechtgekomen is. Momenteel noteert de koers tegen de bovenkant van dit trendkanaal. In het zog van de stijgende trend op de beurzen rekent hij in de komende dagen en weken op een opwaartse uitbraak. De volgende weerstandszone bevindt zich op 16 euro: de koerstoppen van de eerste jaarhelft van 2011. Op de daggrafiek ziet hij hoe de koers na het horizontale koersverloop van januari en februari 2013 opwaarts uitbreekt. Er is nog geen divergentie met de RSI-indicator waardoor Van Herck verwacht dat de koers nog hoger kan. Sterke steun bevindt zich rond 13 euro, het aandeel AXA blijft koopwaardig.