De belangrijkste indices laten winsten van minder dan een kwart procent zien, waarbij de koers van Apple probeert recht te krabbelen na de oplawaai die ze gisteren werd toegebracht. Op de valutamarkt verstevigt de dollar opnieuw ten opzichte van de euro.

Inmiddels wordt het steeds duidelijker dat er zo snel mogelijk een oplossing voor de fiscale klip moet komen. De grote baas van Caterpillar waarschuwde vandaag dat de klanten investeringen op de lange baan schuiven in afwachting dat er meer duidelijkheid is.

De belangrijkste indices laten winsten van minder dan een kwart procent zien, waarbij de koers van Apple probeert recht te krabbelen na de oplawaai die ze gisteren werd toegebracht. Op de valutamarkt verstevigt de dollar opnieuw ten opzichte van de euro. Inmiddels wordt het steeds duidelijker dat er zo snel mogelijk een oplossing voor de fiscale klip moet komen. De grote baas van Caterpillar waarschuwde vandaag dat de klanten investeringen op de lange baan schuiven in afwachting dat er meer duidelijkheid is.