Het aandeel Apple Inc. staat volgens Theodoor Gilissen Bankiers op het punt om in koerswaarde te imploderen. Het (H)oofd(S)chouderpatroon is voltooid, waardoor het nu slechts wachten is op een catalysator voor een neerwaartse versnellingsfase.

De technologiesector en de Nasdaq Composite kunnen onevenredig zwaar corrigeren als Apple Inc. verder onderuit gaat (hetgeen > 80% waarschijnlijkheid heeft op basis van patroonstudie). Vandaag kan de koers van Apple zich echter herpakken, het aandeel houdt stand boven 500 dollar.

Het aandeel Apple Inc. staat volgens Theodoor Gilissen Bankiers op het punt om in koerswaarde te imploderen. Het (H)oofd(S)chouderpatroon is voltooid, waardoor het nu slechts wachten is op een catalysator voor een neerwaartse versnellingsfase. De technologiesector en de Nasdaq Composite kunnen onevenredig zwaar corrigeren als Apple Inc. verder onderuit gaat (hetgeen > 80% waarschijnlijkheid heeft op basis van patroonstudie). Vandaag kan de koers van Apple zich echter herpakken, het aandeel houdt stand boven 500 dollar.