Jeff Fidacaro van Susquehanna Financial Group is van mening dat Apple tevreden mag zijn over de ontvangst van de iPad. De verkopen stemden overeen met zijn verwachtingen.

Hij verwacht voor het tweede kwartaal een verkoop van 850.000 iPads. Er zijn al meer dan 1000 applicaties voor de iPad beschikbaar en in de loop van de komende weken zullen er nog meer applicaties beschikbaar worden gesteld.

Ook de beurs op Wall Street reageerde positief op de verkoopcijfers voor de iPad, de koers van Apple bereikte een nieuw historisch recordniveau. Over de afgelopen 12 maanden is de koers van Apple al in waarde verdubbeld.

Er is echter concurrentie voor de iPad op komst, want Hewlett-Packard ontvouwde afgelopen weekend de plannen om met een eigen tabletcomputer op de markt te komen. Die zou nog dit jaar gelanceerd worden.

Bij JP Morgan verhoogde Mark Moskowitz zijn koersdoel voor het aandeel Apple van 240 dollar naar 305 dollar. Ook Piper Jaffray en Canaccord Adams verhoogden hun koersdoel voor Apple.

Jeff Fidacaro van Susquehanna Financial Group is van mening dat Apple tevreden mag zijn over de ontvangst van de iPad. De verkopen stemden overeen met zijn verwachtingen. Hij verwacht voor het tweede kwartaal een verkoop van 850.000 iPads. Er zijn al meer dan 1000 applicaties voor de iPad beschikbaar en in de loop van de komende weken zullen er nog meer applicaties beschikbaar worden gesteld. Ook de beurs op Wall Street reageerde positief op de verkoopcijfers voor de iPad, de koers van Apple bereikte een nieuw historisch recordniveau. Over de afgelopen 12 maanden is de koers van Apple al in waarde verdubbeld. Er is echter concurrentie voor de iPad op komst, want Hewlett-Packard ontvouwde afgelopen weekend de plannen om met een eigen tabletcomputer op de markt te komen. Die zou nog dit jaar gelanceerd worden. Bij JP Morgan verhoogde Mark Moskowitz zijn koersdoel voor het aandeel Apple van 240 dollar naar 305 dollar. Ook Piper Jaffray en Canaccord Adams verhoogden hun koersdoel voor Apple.