Uiteraard zal er vandaag heel wat aandacht uitgaan naar de kwartaalcijfers die Apple gisterenavond na het sluiten van de beurs bekendmaakte. De verkopen van 33,80 miljoen iPhones viel zeker niet tegen, maar wel maakten de beleggers zich enigszins zorgen over de evolutie van de marges.

Bovendien viel ook de omzet in de regio Greater China tegen, er werd slechts een stijging van de omzet met 6% opgetekend. CEO Tim Cook rekent op een goed eindejaarsseizoen, maar de beleggers zijn daar nog niet zo zeker van. In de nabeurshandel daalt de koers van Apple met 5%.

Uiteraard zal er vandaag heel wat aandacht uitgaan naar de kwartaalcijfers die Apple gisterenavond na het sluiten van de beurs bekendmaakte. De verkopen van 33,80 miljoen iPhones viel zeker niet tegen, maar wel maakten de beleggers zich enigszins zorgen over de evolutie van de marges. Bovendien viel ook de omzet in de regio Greater China tegen, er werd slechts een stijging van de omzet met 6% opgetekend. CEO Tim Cook rekent op een goed eindejaarsseizoen, maar de beleggers zijn daar nog niet zo zeker van. In de nabeurshandel daalt de koers van Apple met 5%.