Gisterenavond kwam Apple met de cijfers over het meest recente kwartaal en die mochten op een redelijk goede ontvangst rekenen. De beleggers putten moed uit een vage belofte van CEO Tim Cook dat er een nieuw veelbelovend product op komst is.

Anderzijds wekten de kwartaalcijfers van Caterpillar toch wel enige ongerustheid. De grootste machinebouwer in de wereld verlaagde de vooruitzichten voor de rest van het boekjaar. De dealers van het bedrijf bouwen hun voorraden af als gevolg van een economische groeivertraging.

Gisterenavond kwam Apple met de cijfers over het meest recente kwartaal en die mochten op een redelijk goede ontvangst rekenen. De beleggers putten moed uit een vage belofte van CEO Tim Cook dat er een nieuw veelbelovend product op komst is. Anderzijds wekten de kwartaalcijfers van Caterpillar toch wel enige ongerustheid. De grootste machinebouwer in de wereld verlaagde de vooruitzichten voor de rest van het boekjaar. De dealers van het bedrijf bouwen hun voorraden af als gevolg van een economische groeivertraging.