Barry Ritholtz, CEO van Fusion IQ en auteur van de The Big Picture blog, merkt op dat de koers van Apple vanaf de in september vorig jaar bereikte piek al met meer dan 30% is gedaald. Sinds 1 januari van het nieuwe jaar bedraagt de koersdaling al bijna 10%.

De koers van Apple kan volgens Ritholtz terugvallen richting 350 dollar, maar hijzelf verkoopt de aandelen niet. Het probleem is dat het aandeel in te veel portefeuilles vertegenwoordigd is, zodat winstnemingen onvermijdelijk werden. Ritholtz sluit niet uit dat Apple uiteindelijk een bear trap zal blijven te zijn, zodat de koers plots opnieuw weer kan beginnen te stijgen.

Barry Ritholtz, CEO van Fusion IQ en auteur van de The Big Picture blog, merkt op dat de koers van Apple vanaf de in september vorig jaar bereikte piek al met meer dan 30% is gedaald. Sinds 1 januari van het nieuwe jaar bedraagt de koersdaling al bijna 10%. De koers van Apple kan volgens Ritholtz terugvallen richting 350 dollar, maar hijzelf verkoopt de aandelen niet. Het probleem is dat het aandeel in te veel portefeuilles vertegenwoordigd is, zodat winstnemingen onvermijdelijk werden. Ritholtz sluit niet uit dat Apple uiteindelijk een bear trap zal blijven te zijn, zodat de koers plots opnieuw weer kan beginnen te stijgen.