De voorstanders van Apple haalden gisteren weer even hun slag thuis toen de bekende fondsbeheerder Bill Miller van Legg Mason hun kant koos.

Miller publiceerde een rapport dat aan duidelijkheid niets te wensen overliet. De koers van Apple is volgens hem zwaar ondergewaardeerd.

Meer zelfs, die koers zou met meer dan 50% kunnen stijgen. Voorwaarde is, zo verklaarde Miller aan de Financial Times, dat het bedrijf al zijn cash op de balans plaatst. Bovendien zou op basis van de toekomstige cash flow een dividend moeten uitbetaald worden.

De voorstanders van Apple haalden gisteren weer even hun slag thuis toen de bekende fondsbeheerder Bill Miller van Legg Mason hun kant koos. Miller publiceerde een rapport dat aan duidelijkheid niets te wensen overliet. De koers van Apple is volgens hem zwaar ondergewaardeerd. Meer zelfs, die koers zou met meer dan 50% kunnen stijgen. Voorwaarde is, zo verklaarde Miller aan de Financial Times, dat het bedrijf al zijn cash op de balans plaatst. Bovendien zou op basis van de toekomstige cash flow een dividend moeten uitbetaald worden.