De aanval op 352,33 is ingezet en een doorbraak geeft lucht richting 363,11 en hoger. De negatieve krachten zijn niet eerder dan bij koersvorming onder de langere termijn stijgende trendlijn weer aan zet.

De grote driehoekformatie is aan de bovenkant gebroken. Hierdoor is het beeld op de weekgrafiek naar positief gedraaid. Op dit ogenblik doet de AEX een stapje terug.

De dalende trendlijn valt momenteel samen met het voormalige uitbraakniveau op 340,21. Dit niveau mag dan ook getest worden zonder dat de positieve trend geweld aan wordt gedaan.

Bodemvorming boven dit niveau kan volgens ABN Amro zorgen voor een hervatting van de uptrend. Koersvorming onder 340,21 zou geen sterk signaal zijn.

De aanval op 352,33 is ingezet en een doorbraak geeft lucht richting 363,11 en hoger. De negatieve krachten zijn niet eerder dan bij koersvorming onder de langere termijn stijgende trendlijn weer aan zet. De grote driehoekformatie is aan de bovenkant gebroken. Hierdoor is het beeld op de weekgrafiek naar positief gedraaid. Op dit ogenblik doet de AEX een stapje terug. De dalende trendlijn valt momenteel samen met het voormalige uitbraakniveau op 340,21. Dit niveau mag dan ook getest worden zonder dat de positieve trend geweld aan wordt gedaan. Bodemvorming boven dit niveau kan volgens ABN Amro zorgen voor een hervatting van de uptrend. Koersvorming onder 340,21 zou geen sterk signaal zijn.