In Europa staan er deze week nog een aantal belangrijke bedrijfsresultaten op de agenda, hoewel het resultatenseizoen ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan begint te lopen. Vanmorgen waren er dus de kwartaalcijfers van Agfa-Gevaert, daarnaast blijft het vandaag nog relatief rustig..

Morgen barst echter de stroom los, die dag komen Bekaert, KBC, Kinepolis, CFE en D'Ieteren met cijfers. In Nederland komen Ahold, BAM en SBM Offshore rapporteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van Ackermans & van Haaren, EVS en Boskalis.

In Europa staan er deze week nog een aantal belangrijke bedrijfsresultaten op de agenda, hoewel het resultatenseizoen ook aan deze kant van de Atlantische Oceaan begint te lopen. Vanmorgen waren er dus de kwartaalcijfers van Agfa-Gevaert, daarnaast blijft het vandaag nog relatief rustig.. Morgen barst echter de stroom los, die dag komen Bekaert, KBC, Kinepolis, CFE en D'Ieteren met cijfers. In Nederland komen Ahold, BAM en SBM Offshore rapporteren. Vrijdag wordt de week afgesloten met de resultaten van Ackermans & van Haaren, EVS en Boskalis.