Vanmorgen maakte Ageas de resultaten over het meeste recente kwartaal en het volledige boekjaar bekend. CEO Bart De Smet was tevreden over de resultaten die het bedrijf kon voorleggen. In 2012 ontwikkelden de verzekeringsactiviteiten zich in positieve zin.

De fundamentele balansfactoren van Ageas blijven sterk: de kaspositie verbeterde en de solvabiliteitsratio's waren sterk, aldus De Smet. In overeenstemming met het afgesproken dividendbeleid kan de verzekeraar de aandeelhouders een bruto cash dividend voorstellen van 1,20 euro per aandeel.

Vanmorgen maakte Ageas de resultaten over het meeste recente kwartaal en het volledige boekjaar bekend. CEO Bart De Smet was tevreden over de resultaten die het bedrijf kon voorleggen. In 2012 ontwikkelden de verzekeringsactiviteiten zich in positieve zin. De fundamentele balansfactoren van Ageas blijven sterk: de kaspositie verbeterde en de solvabiliteitsratio's waren sterk, aldus De Smet. In overeenstemming met het afgesproken dividendbeleid kan de verzekeraar de aandeelhouders een bruto cash dividend voorstellen van 1,20 euro per aandeel.