Van Herck focust nu op de hausse die in het najaar van 2011 aanving en op de koersbewegingen van de afgelopen weken. Want de opwaartse uitbraak boven 25,29 euro is een belangrijk signaal.

Theoretisch legt deze uitbraak de weg open voor een verdere verwachte stijging tot de top van 2009 op 34,18 euro.

Let wel: dit koersdoel kan enkel behaald worden als de stijgende trend van de beurzen aangehouden wordt. Daarnaast is dit uitbraakniveau nu een belangrijke steun en dit steunniveau heeft de afgelopen weken zeker standgehouden.

Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck koerscorrectie van de afgelopen weken. De koers breekt nu uit en Van Herck berekent het koersdoel voor de komende weken en maanden als volgt: de breedte van de koerscorrectie is 2,46 euro.

Deze 2,46 euro telt Van Herck bij het uitbraakniveau van 27,48 euro bij om tot 29,94 euro. kortom, de koersdoelzone ligt tussen 30 - 34 euro.

Van Herck focust nu op de hausse die in het najaar van 2011 aanving en op de koersbewegingen van de afgelopen weken. Want de opwaartse uitbraak boven 25,29 euro is een belangrijk signaal. Theoretisch legt deze uitbraak de weg open voor een verdere verwachte stijging tot de top van 2009 op 34,18 euro. Let wel: dit koersdoel kan enkel behaald worden als de stijgende trend van de beurzen aangehouden wordt. Daarnaast is dit uitbraakniveau nu een belangrijke steun en dit steunniveau heeft de afgelopen weken zeker standgehouden. Op de daggrafiek zien we volgens Geert Van Herck koerscorrectie van de afgelopen weken. De koers breekt nu uit en Van Herck berekent het koersdoel voor de komende weken en maanden als volgt: de breedte van de koerscorrectie is 2,46 euro. Deze 2,46 euro telt Van Herck bij het uitbraakniveau van 27,48 euro bij om tot 29,94 euro. kortom, de koersdoelzone ligt tussen 30 - 34 euro.